Fogyókúrázóknak vétek :-)
Én most karajt használtam, de jobb a tarja.
Kiklopfoltam és bekentem olajos-fűszeres mustárral. Hűtőbe tettem néhány órára.
Majd a hússzeletre rátettem egy szelet főtt füstölt tarját és egy szelet félkemény sajtot és ráhajtottam a húst.
Paprikás lisztben alaposan megforgattam, kicsim összenyomkodtam a széleit. ( nem volt fogvájó ).
Olajozott tepsibe lerakosgattam a húsokat. A maradék helyet félbevágott és bemetszett burgonyával töltöttem ki.
Kevés vizet öntöttem rá és lefóliázva sütöttem meg.
200 fokon kb.35 perc alatt szép ropogósra sült.
Az utolsó 5-10 percet már fólia nélkül sütöttem .
Próbáljátok ki, megéri :-)
Üdv:
Küldhetnél egy adagot :-) Nagyon guszta és micsoda tálalás:-) Szuper!
VálaszTörlésEzt ki kell próbálni. Guszta nagyon.
VálaszTörlésJujjj,assszem ebbe a konyhádba gyakrabban benézek ezután!:-)
VálaszTörlés