A mai délelőtt ezekkel a virágokkal telt el.
Napraforgókalács tepertős ízesítéssel.
Ezt azért szeretik, mert lehet rá inni finom borocskát, hogy ne ülje meg a gyomrunkat.
Persze fordított esetben is igaz. Úgy értem, hogy a kalács felissza a borocskát.
Szóval így is úgy is jó :-)
Ez a gyönyörűség megtalálható a Napraforgókalács címszó alatt.
A másik süti ez volt:
Kakaós koszorú egyszerű bejglitésztából készül. Miután feltekertük, a végeit levágjuk és egymáshoz illesztve kört formázunk. Bevagdossuk körbe, de nem vágjuk át az egész szeletet. A szeleteket szépen megigazgatjuk, kifektetjük.
A következő a kakaós kalács, ami éppen úgy készül, mint a fenti koszorú.
Annyi a különbség, hogy kettő szelet után egy szeletet befordítunk a koszorú belsejébe. Tehát kettő kifelé, egy befelé. A legközepébe peig betesszük azt, amit levágtunk a két széléről.
És még egy :
ennek még nem adtam nevet :-(
Egy orosz oldalon találtam rá :-) Hagy még némi finomítani valót, de elsőre nem rossz.
Hűha:-) Egész éhes lettem a sok finomság láttán:-)
VálaszTörlés